Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (4.02 secunde)
4 motive pentru care femeile sunt infidele Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
Pe urma sigur, sunt diferite trepte, grade si titluri de Maestru, dar foarte putini sunt cu adevarat maestri in Europa...Singurii maestri adevarati pe care am avut sansa sa ii cunosc si cu care am si studiat sunt chinezi si japonezi.
Acesta a mai mentionat ca printre suspecti se afla chiar ginerele sotilor Garoafa, Bogdan Mitu, cel despre care se credea ca s-a sinucis ieri alaturi de consoarta sa, Gabriela. ... Se pare ca sotul tinerei despre care initial s-a spus ca s-a sinucis ar fi, de fapt, autorul triplului asasinat.
PSD doreste demiterea Oanei Mizil din fruntea filialei Calarasi Potrivit unor surse, in BPN al PSD s-a propuns, luni, demiterea Oanei Mizil de la PSD Calarasi. Demiterea urmeaza sa fie luata in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de la sfarsitul acestei luni.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de numire a 15 personalitati in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman (ICR).
Poate ca ati urmarit emisiunea Oanei Stancu plus Adrian Ursu, "Exces de putere", probabil cea mai dura emisiune de ancheta politica - adica de devoalare a coruptiei in toate ramificatiile ei - programata sambata seara, de la sapte fara un sfert, cand lumea are cu totul alta preocupare.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Desi bruneta a avut niste probleme de sanatate anul trecut si a chemat medicii de mai multe ori acasa, de data aceasta nu ea a fost cea care a avut nevoie de ingrijiri medicale. ... Femeia care are grija de casă
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
In sedinta de guvern de miercuri, premierul Calin Popescu-Tariceanu a constatat ca Ministerul Culturii si Cultelor este singurul care a prezentat un plan de descentralizare, prin care atributiile de la nivel central sunt delegate autoritatilor de la nivel local, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu va trimite, la Bruxelles, numele candidatului pe care il propune pentru postul de comisar european, din partea Romaniei. Numele va fi facut public dupa ce Jose Barroso isi va da acceptul pentru candidatul Romaniei, a declarat ieri purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Justitiei, Monica Macovei, se acuza reciproc de lipsa de comunicare pe tema Legii Agentiei Nationale de Integritate.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Liderul PIN Bucuresti, Oana Rotaru, a depus, marti, la BEM, candidaturile acestei formatiuni pentru CGMB si Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, aspirant la functia de primar general, lipsind de la eveniment, in semn de protest fata de tratamentul la care au fost supusi de BEC.
Oana Niculescu Mizil, deputat PSD de Calarasi, l-a asteptat, marti, in fata plenului Camerelor reunite pe seful statului, Traian Basescu, imbracata in zeghe (foto), in semn de protest fata de "frauda de la votul Legii pensiilor".
Bogdan Tiberiu Iacob) Deputatul PSD si, totodata, presedintele organizatiei judetene Calarasi, Oana Niculescu Mizil, socheaza lumea politica printr-o declaratie care pune zdravan sub semnul intrebarii criteriile de promovare in partid.
Cine face parte din comitetul de initiativa Formarea unui nou partid care sa fie lansat in luna martie a anului viitor sau fortarea organizarii unui Congres Extraordinar in care sa fie inlocuita actuala conducere sunt printre variantele luate in calcul de Mircea Geoana dupa excluderea din PSD.
N-a fost revocat si nu a demisionat din motivele scandaloase pentru care, de altfel, ar trebui sa fie la inchisoare. Blejnar a fost revocat exact inaintea depunerii motiunii de cenzura contra masurilor antinationale ale guvernului Ungureanu.
MOTIUNE DE CENZURA. ... Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
google-analytics.com